Bestemmingen Activiteiten Handige tips Mijn reizen

België

België

Lees Artikel

Een roadtrip door de prachtige natuur van de Ardennen

Je hoeft niet ver te reizen om een geweldige vakantie te hebben! De Ardennen is een veelzijdige bestemming die erg leuk is voor een roadtrip. Verblijf een paar dagen in één of meerdere prachtige steden of dorpen die het gebied rijk is en geniet van de natuur op slechts enkele uren rijden vanaf Amsterdam.

België

Lees Artikel

De leukste badplaatsen langs de Belgische kust

Reis in de Kusttram langs de 3 gezelligste Belgische kustplaatsen. Voor een fijne vakantie aan zee met uitgestrekte stranden en gezellige badplaatsen hoef je niet ver van huis. Aan de Belgische kust vind je gezellige badplaatsen.

België

Bekijk de leukste activiteiten

Ontdek Brugge

Brugge heeft een historische binnenstad, het lijkt een openluchtmuseum! Het is een compact stad die wandelend prima te ontdekken is. Voor een tussenstop zijn er genoeg terrassen en het is ook zeker aan te raden om Brugge te gaan ontdekken vanuit een boot. Er zijn hiervoor verschillende tours te boeken.

België

Bekijk de leukste activiteiten

Ontdek Gent

Veel mensen vinden dit de leukste stad van België. Niet te groot, niet te druk maar ook niet te toeristisch. Het barst hier van de geschiedenis maar ook van de gezelligheid, zeker bij de Gentse feesten

België

Lees Artikel

Ontdek Antwerpen

Ideaal gelegen voor een dagtrip vanuit Nederland. Een bruisende stad met de Grote Markt, historische gebouwen,de haven en de vele winkels en terrassen. En een bruisend nachtleven waar je veel Nederlanders tegenkomt.

België

Bekijk de leukste activiteiten

Ontdek Brussel

Het bestuurlijke centrum van Europa. Een wereldstad vol grandeur, grote pleinen, brede lanen, musea en kerken. Maar ook verrassend veel intieme pleintjes met gezellige terrassen en de beste restaurants. Als je een keer sjiek en lekker wilt eten is dit de plek daarvoor.

1 2