Bestemmingen Activiteiten Handige tips Mijn reizen

Duitsland

Duitsland

Lees Artikel

De drie mooiste roadtrips van Duitsland

In het diverse landschap van Duitsland is veel te beleven. Maak kennis met de geschiedenis en streken van Duitsland op één van de vele autoroutes die in dit gebied uitgezet zijn. Wij hebben de drie mooiste roadtrips voor je verzameld. Ideaal voor een autovakantie.

Duitsland

Lees Artikel

De vijf mooiste dorpen en steden in de Eifel

De Eifel is een gebied in Duitsland en België vol groene glooiende heuvels, die ontstaan zijn door tienduizenden jaren oude, gedoofde vulkanen. Tussen al dat groen, op nog geen uur rijden van Maastricht, vind je pittoreske dorpen en steden die een bezoekje waard zijn. Dit zijn de vijf leukste.

Duitsland

Lees Artikel

De leukste uitjes net over de Duitse grens

Wist je dat er genoeg te beleven is binnen 100 kilometer over de Nederlands-Duitse grens? Wij zetten vijf van de leukste uitstapjes voor je op een rijtje, voor mooie avonturen dichtbij huis.

Duitsland

Bekijk de leukste activiteiten

Düsseldorf stedentrip

Mooie binnenstad en unieke Rijnpromenade. Interessante musea, kastelen en kerken. En heel populair om te gaan shoppen zeker voor de kerstinkopen.

Duitsland

Bekijk de leukste activiteiten

Keulen stedentrip

stad gelegen aan de Rijn met een kabelbaan over de rivier. Verder bezienswaardigheden zoals de Dom en het Rathaus. Maar ook geliefd om de vele winkels en de kerstmarkten.

Duitsland

Bekijk de leukste activiteiten

Hamburg stedentrip

Hip en happening en bekend om haar bruisende binnenstad en de Reeperbahn. Veel kunst en cultuur. Maar ook een belangrijke havenstad met bruggen, tunnels en een beroemde vismarkt op zondag. Leuk om een rondvaart te maken door de haven.

1 2