Bestemmingen Activiteiten Handige tips Mijn reizen

Duitsland

Duitsland

Lees Artikel

Dynamisch Keulen

Deze levendige stad is hip! Het is er altijd druk met volle terrassen en restaurants met traditionele maar ook gezonde lekkernijen en gerechten, een bruisend nachtleven en een grote gayscéne. Keulen heeft een overvloed aan winkels, bezienswaardigheden en een rijke geschiedenis.

Duitsland

Lees Artikel

Rijd de Grimm sprookjesroute door Duitsland

Misschien denk je wel eens: ‘Wat is het hier sprookjesachtig!’. Bij deze sprookjesroute door Duitsland denk je dat keer op keer. Rijd door het prachtige Duitse landschap aan de hand van de sprookjes van de gebroeders Grimm. De route is leuk voor zowel jong als oud want, wie houdt er nou niet van sprookjes?

Duitsland

Lees Artikel

Rijd langs de vijf mooiste dorpen en steden in de Eifel

De Eifel is een gebied in Duitsland vol groene, glooiende heuvels, die ontstaan zijn door tienduizenden jaren oude, gedoofde vulkanen. Tussen al dat groen, op nog geen uur rijden van Maastricht, vind je pittoreske dorpen en steden. Dit gebied is ideaal om naartoe te gaan als je een korte roadtrip wilt maken.

Duitsland

Lees Artikel

De drie mooiste roadtrips van Duitsland

In het diverse landschap van Duitsland is veel te beleven. Maak kennis met de geschiedenis en streken van Duitsland op één van de vele autoroutes die in dit gebied uitgezet zijn. Wij hebben de drie mooiste roadtrips voor je verzameld. Ideaal voor een autovakantie.

Duitsland

Lees Artikel

De leukste uitjes net over de Duitse grens

Ontdek prachtige steden en natuurgebieden op maximaal 100 kilometer van Nederland. Wist je dat er genoeg te beleven is binnen 100 kilometer over de Nederlands-Duitse grens? Deze vijf uitstapjes zijn een aanrader voor mooie avonturen dichtbij huis!

Duitsland

Bekijk de leukste activiteiten

Ontdek Düsseldorf

Mooie binnenstad en unieke Rijnpromenade. Interessante musea, kastelen en kerken. En heel populair om te gaan shoppen zeker voor de kerstinkopen.

1 2