Bestemmingen Activiteiten Handige tips Mijn reizen

Meerdere landen

Meerdere landen

Bekijk de video

Maak kennis met de Transavia Dichtbij reisplanner

Plan zelf gemakkelijk een complete rondreis met de Transavia Dichtbij reisplanner. Kies je vervoer, accommodaties, activiteiten en excursies. De reisplanner maakt automatisch, en binnen enkele seconden, jouw op maat gemaakte rondreis. Zie ook de verwachte CO2 uitstoot, zodat je een duurzame keuze kunt maken.

Meerdere landen

Lees Artikel

Ga op pad met Secret City Trails

Beleef een stadswandeling op een nieuwe en verrassende manier! Houd jij ervan om de verhalen die achter een stad schuilgaan te ontdekken? Ben jij gek op quizzen en raadsels? Dit komt allemaal samen wanneer je wandelend een stad verkent met Secret City Trails! Zelfs in jouw eigen stad kun je verbaasd worden!

Meerdere landen

Lees Artikel

Volg het spoor naar jouw bestemming dichtbij

Veel Nederlanders reizen met de trein. Al is het niet voor werk, dan wel voor een dagje weg. Ga onderuit zitten in een treincoupé en kom uitgerust aan op je bestemming. Of ga je voor een langere zit? Reis met NS International over de grens naar jouw favoriete bestemming. Ontdek de voordelen van treinreizen!

Meerdere landen

Lees Artikel

Droom weg op bijzondere plekken

Droom jij ook weg bij die bijzondere plekken die je op social media tegenkomt? Bij dat fantastische boutique hotel in Parijs, waar die bekende influencer onlangs nog heeft geslapen, dat stijlvolle ingerichte appartement dat op de Instagram-pagina van vtwonen pronkt of die ene moderne villa?

Meerdere landen

Lees Artikel

Geheimzinnige verlaten plekken

Verlaten gebouwen, steden en dorpen hebben een aantrekkingskracht op veel mensen. Het wekt nieuwsgierigheid. Wie hebben er gewoond? Wat is de geschiedenis van deze plek? Neem je camera mee en trek door de Benelux om deze verlaten plekken te ontdekken. Informeer van tevoren goed welke gebieden je mag betreden.

Meerdere landen

Busticket groepsvervoer

Bussen voor groepsvervoer

Bus of touringcar huren voor vakantie. Vind de juiste bus voor jullie vakantie tegen de beste prijs. Een bus huren voor een gezelschap is vaak goedkoper dan met OV of met meerdere auto’s naar dezelfde bestemming rijden? En uiteraard is het ook nog veel milieuvriendelijker!

1 2