Bestemmingen Activiteiten Handige tips Mijn reizen

Meerdere landen

Meerdere landen

Lees Artikel

Geheimzinnige verlaten plekken

Verlaten gebouwen, steden en dorpen hebben een aantrekkingskracht op veel mensen. Het wekt nieuwsgierigheid. Wie hebben er gewoond? Wat is de geschiedenis van deze plek? Neem je camera mee en trek door de Benelux om deze verlaten plekken te ontdekken. Informeer van tevoren goed welke gebieden je mag betreden.

Meerdere landen

Lees Artikel

De ultieme roadtrip dichtbij (1000 km)

Maak de ultieme roadtrip dichtbij. Reis in 4 dagen door de Belgische Ardennen, Noord Frankrijk, Luxemburg en de Duitse Eifel. De totale afstand bedraagt ca 1000 km. Bezoek de mooiste dorpen, steden en landschappen. Geniet 's avonds van de Bourgondische levensstijl die eigenlijk al bij Maastricht begint.

Meerdere landen

Lees Artikel

Ga kamperen bij locals

Campspace, kamperen bij locals. Het platform voor micro kamperen. Meer dan 1500 particulieren uit Europa bieden hun land of tuin aan als kampeerplek en jiij kan deze kampeerplekken boeken!

Meerdere landen

Lees Artikel

Roadtrippen door Europa: 5 tips

Een motor die ronkt, de zon op je bol en niemand die je lastigvalt met vertrektijden. Met de auto kan je gaan en staan waar je wilt. Nog beter: Europa herbergt een paar van de mooiste autoroutes ter wereld.

Meerdere landen

Lees Artikel

Droom weg op bijzondere plekken

Droom jij ook weg bij die bijzondere plekken die je op social media tegenkomt? Bij dat fantastische boutique hotel in Parijs, waar die bekende influencer onlangs nog heeft geslapen, dat stijlvolle ingerichte appartement dat op de Instagram-pagina van vtwonen pronkt of die moderne villa?