Bestemmingen Activiteiten Handige tips Mijn reizen

Nederland

Nederland

Lees: Dichtbij Yolande

Groeten vanuit Schouwen-Duiveland!

Hier zie je geen hoge gebouwen langs het strand en ook geen drukke boulevard. Hier vind je alleen maar alleen langgerekte stranden, duinen en leuke strandtenten. Naast een bosrijke omgeving vind je er ook veel ouderwets gezellige dorpjes, geschiedenis en cultuur. Kom eens langs, want het is de moeite waard!

Nederland

Lees Artikel

Eilandhoppen op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn prachtig! Het liefst zou je deze allemaal wel eens willen bezoeken, en dat kan! Combineer meerdere eilanden en ga eilandhoppen! Geniet van dit stukje werelderfgoed met vrienden, het gezin, familie of met een gezellige groepsreis. Waddenhoppen is het nieuwe backpacken in Nederland!

Nederland

Lees: Dichtbij Joost

Groeten vanuit Castricum!

Een mooi en groot dorp vlakbij het strand in Noord-Holland. Hier vind je een rijk oorlogsverleden, een geweldige natuur en het is ook nog eens goed bereikbaar met de trein. Ik neem je mee op ontdekkingstocht in en om mijn woonplaats Castricum en de dichtbijgelegen duinen, waar ik graag kom om te sporten!

Nederland

Lees Artikel

Op avontuur in jouw zelfgebouwde camper

Droom je al tijden van een roadtrip in jouw zelfgebouwde, hippe camper? Ga ermee aan de slag! Kies voor bijvoorbeeld een uniek voertuig en gebruik de beste, duurzame materialen die je kunt vinden. Heb je de camper inmiddels in gedachten al ingericht met kussens en andere accessoires? Voor welke stijl ga jij?

Nederland

Lees: Dichtbij Tom en Stefano

Groeten vanuit Súdwest-Fryslân!

Bij de steden van de Elfstedentocht, denk je misschien niet aan dit kleine stadje. Veel watersporters overnachten hier en het ligt ongeveer drie kilometer van de meer bekende stad Sneek. Ook overdag is het een bezoek waard; dompel jezelf onder in de geschiedenis van de eeuwenoude straten met zijn oude tuinen.

Nederland

Lees Artikel

Vlieland, mooier wordt het niet

Rederij Doeksen brengt je van Harlingen naar een verborgen parel in de Waddenzee: Vlieland! Het kleinste Waddeneiland van Nederland, maar groots in het bewaren van rust. Je kunt er uren door heide- en bosgebied wandelen zonder maar iemand tegen te komen. Zou jij dit prachtige eiland ook eens willen ontdekken?

1 2 9 10