Bestemmingen Activiteiten Handige tips Mijn reizen

Nederland

Nederland

Lees Artikel

Onthaasten in Maastricht en Valkenburg

Romantisch en veelzijdig Maastricht is de stad bij uitstek voor een weekendje weg om weer even helemaal tot rust te komen. Je kan er naar hartenlust shoppen of genieten op één van de vele terrasjes. Met een welness-bezoek aan het vlakbij gelegen Valkenburg maak je jouw mini-vakantie helemaal af.

Nederland

Lees Artikel

Op avontuur in een natuurhuisje

Op zoek naar een bijzonder natuurhuisje? Kies voor een avontuurlijke boomhut, een ruime woonboerderij of een knusse blokhut! Ideaal voor een weekend weg of een week vakantie; even weg van de massa. Het bevindt zich niet op een grootschalig vakantiepark, maar je overnacht op unieke locaties middenin de natuur!

Nederland

Lees Artikel

Ervaar de luchtvaart van toen en nu

Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Het museum is voor jong en oud een fantastisch uitje! Bewonder meer dan honderd oude en nieuwe vliegtoestellen, binnen en in de buitenlucht. Stap aan boord van een Boeing 747 of voel je een echte piloot in de flight simulator!

Nederland

Lees Artikel

Ontdek de Zeeuwse kust per fiets

Deze drie fietsroutes langs de kust van Zeeland zijn prachtig en indrukwekkend! Stap op de fiets en ontdek de 650 kilometer lange kust en de lokale cultuur vanaf het zadel! Vergeet je niet te stoppen bij een restaurant voor een lekker Zeeuws hapje en drankje? En ga goed voorbereid op pad!

Nederland

Lees: Dichtbij Sandra

Groeten vanuit de Bollenstreek!

De Bollenstreek staat vooral bekend om zijn tulpenvelden en De Keukenhof. En niet voor niks; het is een prachtig schouwspel, maar toch zijn er zoveel meer dingen te ontdekken in deze streek. Laat me je meenemen naar mijn woonplaats en de omgeving hiervan.

Nederland

Lees Artikel

Haal je hart op in veelzijdig Maastricht

Benny Neyman zong het al onder begeleiding van André Rieu: 'Maastricht, stad met een eigen gezicht, parel van het Limburgse land!' De prachtige architectuur en de hoffelijke Limburgers zorgen ervoor dat het lijkt alsof je in België of Frankrijk bent. Veelzijdig Maastricht biedt voor ieder wat wils!

1 2 9 10