Wanneer we niet kunnen reizen, dan kunnen we wel alvast onze volgende reis gaan voorbereiden! Om je daarbij te helpen biedt Hi,hi Guide nu de optie om een videogesprek te boeken met een lokale gids. Deze gids kan je dan alles vertellen over het land en de stad waarin diegene vandaan komt. Een leerzaam uitje!

Ben Collins

Het blijft kriebelen, we willen reizen! Helaas zit dit er nog even niet in, maar een reis voorbereiden is ook erg leuk! Bereid je voor op jouw volgende reis met het advies van lokale experts via Hi,hi Guide. Je kunt een videogesprek van 20 minuten boeken met een lokale gids naar keuze en krijgt dan gepersonaliseerde reistips op basis van jouw doorgegeven interesses. Ook kun je informatie krijgen over de lokale COVID-19 maatregelen, dit scheelt jou veel uitzoekwerk en het is natuurlijk het laatste waar je mee bezig wilt zijn.

Door een videogesprek te boeken kun je snel, gemakkelijk en veilig aan waardevolle informatie komen voor jouw volgende reis. Ontdek de stad met een local! Hoe het werkt? Blader door verschillende steden en selecteer de stad die je wilt gaan bezoeken, lees profielen van gidsen, boek een gids die het beste bij je past, ontvang de uitnodigingslink en start jouw videogesprek. Gemakkelijker kan bijna niet!

Anna Pascale

Tijd om te gaan

Wanneer het weer mogelijk is om te gaan reizen, kun je de gekozen lokale gids ook ontmoeten! Je kunt een privérondleiding boeken, zodat de gids jou de stad kan laten beleven zoals de locals dat doen. Kom op unieke plekken die veel toeristen over het hoofd zien en luister naar persoonlijke anekdotes van jouw lokale gids. Je zult het gevoel krijgen alsof een lokale vriend(in) zijn/haar stad laat zien aan jou en je partner, familie of vrienden. Bezoek samen met de gids (of achteraf) de beste restaurants, de hipste wijken en vind de verborgen pareltjes van de stad.

Ontdek dichtbij

Via Hi,hi Guide kun je ook gidsen vinden die je in Nederland kunnen rondleiden. Dit betekent dat je nu al veilig op vakantie kunt gaan! Tijdens tours wordt natuurlijk rekening gehouden met de COVID-19 maatregelen. De Nederlandse tours zijn erg leuk om te doen, want door met een Hi,hi Guide door een stad dichtbij te lopen ontdek je zoveel nieuwe dingen! Is er nog geen gids te vinden in jouw stad of in een stad dichtbij? Meld je dan aan en word zelf gids! Je kunt aangeven in welke taal je mensen wilt rondleiden. Spreek je verschillende talen? Geef dit dan vooral aan in jouw account!

Micheile Henderson

Liever zonder gids op pad? Kijk eens naar de stadswandelingen van Reisroutes! Je kunt via deze website gratis reisgidsen downloaden. Liever op de fiets? Kijk hiervoor bij de fietsroutes en download leuke gratis fietsgidsen. Ga van de zon genieten en ontdek de Nederlandse steden op een andere manier!