Droom jij ook weg bij die bijzondere plekken die je op social media tegenkomt? Bij dat fantastische boutique hotel in Parijs, waar die bekende influencer onlangs nog heeft geslapen, dat stijlvolle ingerichte appartement dat op de Instagram-pagina van vtwonen pronkt of die ene moderne villa?

Je bent vast hard toe aan vakantie en je smacht naar alles wat een vakantie je te bieden heeft. Even weg, het zal even geleden zijn wanneer je het buitenland voor het laatst hebt gezien. Misschien heb je intussen genoten van een vakantie in Nederland en wil je niet anders meer. Dat kan natuurlijk ook! Ruil, wanneer het weer kan, het drukke all inclusive hotel eens in voor een rustig vakantiehuisje of een knus Bed & Breakfast. Gooi het roer eens om, het zal je verrassen! Droom alvast lekker weg naar jouw volgende vakantiebestemming.

Vind jouw droomverblijf

Stijlvolle boutique hotels, luxe lofts, hippe vakantiehuisjes, knusse Bed & Breakfasts en tal van andere charmante, unieke en bijzondere verblijven. Via de website van Bnb Loved vind je het allemaal! Geen grote ketens, maar alleen kleine pareltjes in Nederland en de rest van Europa. 

Bijzondere plekken ver weg van de massa, die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben en waar gelet wordt op elk detail. Dankzij BnB Loved hoef je niet meer te zoeken naar die speld in de hooiberg en kun je direct een boeking maken bij jouw droomverblijf. Er staat een ruim aanbod met unieke adressen op de website waaruit je kunt kiezen. Kom je er toch niet helemaal uit, dan staan de BnB Loved-reisexperts klaar voor persoonlijk reisadvies op maat.

Brooke Cagle

Unieke adressen dichtbij huis

Je hoeft niet helemaal naar de andere kant van Europa te reizen voor een mooie en bijzondere verblijfplaats. Ook dichtbij huis vind je bij BnB Loved meer dan genoeg mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een luxe Bed & Breakfast net over de grens in België, een trendy boutique hotel aan de Amsterdamse grachtengordel en een art nouveau huis met prachtige kamers en suites aan het Vrijthof in Maastricht? BnB Loved is dé omgeving voor mensen die op zoek zijn naar een onvergetelijke reisbeleving, die al voor vertrek begint! Wanneer je langs de accommodaties op de website scrolt, kun je de geur van verse broodjes al bijna ruiken en dwaal je in gedachten al af naar de omgeving van je vakantiebestemming. Kortom, laat je verrassen tijdens je speurtocht op dit magazine-achtige platform en beleef een trip ‘to be and be loved’.

Betty Subrizi

Een uitgebreide zoekmachine

Wat de website van BnB Loved makkelijk in gebruik maakt, is dat er een handige en gespecificeerde zoekmachine is ingebouwd. Ben je op zoek naar een reis volop natuur of cultuur? Wil je weg met kinderen of met een viervoeter? Dat is allemaal te selecteren en zo heb je in één klik de vakantie gevonden die ideaal is voor jou. Ook aan de wijnliefhebbers, yoga fans en degenen die van ultieme luxe houden is gedacht. Maak het jezelf nóg makkelijker en specificeer je zoekactie met jouw ideale vakantieomgeving en -sfeer!

Marisa Howenstine

Toch nog de weg kwijt in het ruime aanbod? Neem dan eens een kijkje bij het kopje ‘trending’ of scroll een paar keer heel hard en klik zomaar wat aan, kan ook leuk zijn!