De behoefte aan een week of weekend weg in eigen land is groter dan ooit. Nederland telt gelukkig veel huisjesparken waar je het ultieme vakantiegevoel kunt beleven. Droomparken heeft veertien prachtige locaties. Even weg van huis en genieten van de natuur en de faciliteiten in een andere omgeving!

Droomparken

Bij Transavia Dichtbij weten we al dat Nederland fantastisch is om vakantie te vieren. Er zijn waarschijnlijk zoveel plekken die je nog niet kent en wel zou willen ontdekken. Droomparken heeft verschillende locaties in Nederland zoals in de Achterhoek, aan de Zeeuwse kust, in Limburg, meerdere parken in Noord-Holland en maar liefst Zeven op de Veluwe! Want ‘de groene schatkamer van Nederland’, zoals de Veluwe ook wel wordt genoemd, is natuurlijk een perfecte plek voor vakantie in eigen land.

Klein maar fijn of lekker groot

Kies voor je vakantie bijvoorbeeld een Tiny House. Deze kleine, minimalistische huisjes zijn immens populair. En zeg nou zelf, hier wil je toch een keer in slapen? Sommige Tiny Houses bij Droomparken zijn zelfs voorzien van een buiten BBQ en een op hout gestookte hottub! Gelukkig hoef je niet je eigen hout bij elkaar te sprokkelen, want deze kun je gewoon kopen in de lobby van het park. Iets meer ruimte nodig? Logeer dan in een Tiny House plus, deze is geschikt voor vier personen in plaats van twee.

Naast Tiny Houses biedt Droomparken ook een groot scala aan andere type vakantiewoningen zoals: Beach houses, Wellness lodges (met sauna), Water lodges, familievilla’s en nog veel meer! Je kunt dus logeren in alle soorten en maten huizen en tot wel 24 personen.

Hotelservice

Droomparken zorgt ervoor dat jouw vakantie net even wat meer luxe krijgt met de hotelservice, alsof je dus in een hotel verblijft. Door het opmaken van je bed, het plaatsen van heerlijke badkamerartikelen en het klaarleggen van een handdoekenpakket, kan jouw vakantie gelijk beginnen! En heb je wat te vieren of wil je een verrassing organiseren? Je kunt ontbijt, borrel, BBQ of zelfs speciale feestpakketten bestellen. Tegen een extra vergoeding kun je het gehuurde vakantiehuis laten versieren, zodat ook het feest gelijk kan beginnen!

Toa Heftiba

Werken, maar toch op vakantie

Steeds meer mensen kiezen er voor om op workation te gaan: het combineren van werk en vakantie. Een andere omgeving werkt vaak inspirerend en geeft je frisse blik op je baan en/of privéleven. Het steeds meer of volledig thuiswerken maakt deze combinatie nu goed mogelijk. Heb je alleen internet en een rustige werkplek nodig? Huur een vakantieverblijf bij Droomparken en ervaar hoe het is om werk en privé ideaal te combineren. Een groot voordeel van een workation is, dat je voor of na je werk gelijk de mooie (en voor jouw nieuwe) omgeving kunt ontdekken. Dag collega’s, hallo natuur, borrel, hotelservice, hottub en ontspanning!

William IvenLees ook: Ontdek de schoonheid van de Veluwe