Elektrische boten met ingebouwde vuilvangers op de Rotterdamse binnenwateren. Boten waar plezier, innovatie, bewustwording en recycling samenkomen.

Rotterdam. Stad aan de Maas.

En juist vanaf die rivier heb je een grandioos uitzicht over de imponerende skyline van de stad. Voor veel toeristen is een boottocht over het water dan ook een gewilde attractie. Maar hoe milieuvriendelijk zijn al die boten? En hoe schoon zijn de binnenwateren? Niet echt, vinden wij bij iKapitein. En daarom is onze missie: meer elektrische boten met ingebouwde vuilvangers op de Rotterdamse binnenwateren. Boten waar plezier, innovatie, bewustwording en recycling samenkomen.

iKapitein

Bij iKapitein geven wij dagjesmensen en toeristen de mogelijkheid om middels bootverhuur zelf te varen op de binnenwateren van Rotterdam. Wij willen groeien door terug te geven. Dit doen wij onder andere door constant te innoveren op het gebied van duurzaamheid. Onlangs hebben wij s’werelds eerste plezierboot met ingebouwde vuilvanger gelanceerd. Met deze innovatie worden onze binnenwateren automatisch schoongemaakt tijdens het varen. Zo verenigen wij het nuttige met het aangename.

Historisch Delfshaven in Rotterdam – Voorhaven 210, Rotterdam

Bij iKapitein bepaal jij de koers en kun je de binnenstad van Rotterdam letterlijk vanuit een ander perspectief ervaren.

Boek iKapitein