Campspace, kamperen bij locals. Het platform voor micro kamperen. Meer dan 1500 particulieren uit Europa bieden hun land of tuin aan als kampeerplek en jiij kan deze kampeerplekken boeken!

Campspace is hét platform voor micro kamperen.

Kamperen in nieuwe stijl

Meer dan 1.500 particulieren uit Europa bieden hun land of tuin aan als kampeerplek. Jij kan deze plekken boeken. Steeds meer mensen leven in de stad en zitten aan hun telefoons en laptops gekluisterd.

Samen in het buitenleven

Bij Campspace geloven we dat buiten zijn een belangrijk onderdeel is van een gezond en gelukkig leven. Kamperen is een ideale manier om met jouw vrienden of familie van het buitenleven te genieten. Samen vuur maken, samen verhalen vertellen en samen sterren kijken. Samen met 800 anderen op een massale camping met animatieteams past hier wat ons betreft niet tussen.

Buitenactiviteiten

Bij campspaces sta je altijd in direct contact met de verhuurder die je de beste tips kan geven. Zij vertellen je over de mooiste hikes, fietstochten of andere activiteiten in de omgeving. Tegelijkertijd geniet je bij Campspace van de ruimte en rust. Je staat veelal alleen met jouw reisgenoten op het terrein. Er zijn verhuurders die een accommodatie zoals een tipi, safaritent of gepimpte caravan aanbieden. Ook zijn er veel plekken waar je jouw eigen tent, caravan, campertje of sleurhut kan meenemen.

Lees ook: Kies voor avontuur en ontdek winterkamperen