Mis jij het reizen ook? Herbeleef jouw mooiste reis door het maken van een reisdagboek! Je kunt dit gemakkelijk doen via de gratis online editor van Travel Diaries. Duik in mappen met oude foto’s en schrijf al jouw herinneringen op. Is het reisdagboek klaar? Laat het afdrukken met slechts één druk op de knop!

Sincerely media

Je bent toe aan vakantie, mist het reizen en zit hierdoor in een vakantiedip. Zet het gemis om in iets positiefs! Het is erg leuk om oude fotoboeken of geprinte foto’s door te spitten en te bekijken hoe leuk afgelopen de vakanties waren. Maar, versterkt dit niet de vakantiedip? Nee hoor! Door mooie herinneringen op te halen zul je zien dat je gaat lachen en je daardoor je beter gaat voelen. De hersenen maken tijdens het lachen namelijk endorfine en dopamine aan. Door deze pijnstillende stof gaat iemand zich lekkerder voelen. Lachen werkt daarnaast stressverlagend en stimuleert het immuunsysteem van het lichaam, win-win!

Sarandy Westfall

Tegenwoordig bewaren veel mensen vakantiefoto’s digitaal, met het risico dat het verloren gaat. De computer of harde schijf kan kapotgaan, ze kunnen gestolen worden of je zou de foto’s maar per ongeluk verwijderden! Pijnlijk! Om die reden is het hebben van een fotoboek geen overbodige luxe. Je kunt er ook nog eens verhalen toevoegen, en op die manier een mooi reisdagboek samenstellen. Geen zin om achteraf aan het werk te gaan met een reisdagboek? Ga dan direct aan de slag tijdens jouw volgende reis! Schrijf tijdens de reis de verhalen voor bij de foto’s, zo zijn de herinneringen nog vers.

Een online reisdagboek bijhouden

Travel Diaries geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk een compleet reisdagboek te maken van jouw mooiste reis. Plaats de foto’s in het online reisdagboek en vul dit aan met jouw herinneringen. Houd jouw vrienden en familie op de hoogte van alles wat je doet tijdens jouw reis. Met de gratis app van Travel Diaries kun je met een paar klikken direct aan de slag. Schrijf dagelijks je belevenissen in de online tool, upload je foto’s van die dag en teken je route in op een kaart. Handig!

Geen zorgen, je hoeft geen webdesigner of computernerd te zijn om een mooi dagboek te kunnen maken. Het dagboek heeft zijn vormgeving al, jij hoeft alleen op de knoppen te drukken en de juiste tekst, foto of kaart uit te kiezen. Publiceer hierna jouw updates zodat de thuisblijvers vanuit ons kikkerlandje kunnen meegenieten van jouw avonturen in het buitenland.

Jouw reisverslag in een boek gedrukt

Travel Diaries biedt ook de mogelijkheid om je online reisverslag gemakkelijk af te drukken in een boek. Geef elk hoofdstuk een gewenste naam, controleer of alle foto’s erin staan en kies de perfecte foto voor de omslag. Nog even een titel toevoegen en je boek is klaar om naar de drukkerij te gaan. Drie tot vijf werkdagen later heb je een zelfgemaakt reisdagboek in handen.

Anderen inspireren met jouw reisverhaal

Wil je anderen inspireren met jouw reisverhalen en -foto’s? Maak je Travel Diaries dagboek openbaar zodat deze ook door anderen online gelezen kan worden. Het reisdagboek wordt dan omgezet naar een reisblog met een eigen link. Ben je zelf op zoek naar reisinspiratie? Lees dan de blogs van Travel Diaries, waarin een team van bloggers verslag doet van de mooiste bestemmingen dichtbij en ook ver weg.

Tristan PinedaLees ook: Download de app Transavia Tips