Overnachten midden in de natuur? Ga op zoek naar jouw ideale natuurhuisje. Kies voor de avontuurlijke boomhut, een ruime woonboerderij of een knusse blokhut en beleef een heerlijk weekend of weekje vakantie. Weg van de massa, om je even terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan.

Overnachten in de natuur

Voor een avontuurlijke vakantie hoef je zeker niet ver van huis te gaan, ook dichtbij is er genoeg te beleven. Stel je eens voor: je wordt wakker in je vakantiehuis, opent het raam en hoort allerlei tjilpende vogels. Na een heerlijk ontbijt op het terras in het ochtendzonnetje, trek je er op uit. Een wandeling door het bos, picknicken bij het meer of een tocht op de fiets, het is aan jou. Na een dag in de frisse buitenlucht geniet je ‘s avonds van een gezellige BBQ met natuurlijk als dessert gesmolten marshmallows boven het kampvuur. Plots verschijnt er een ree, die even een kijkje komt nemen en er vervolgens weer vandoor gaat.

Een natuurhuisje is méér dan alleen een vakantiehuis

Zou jij dit ook willen ervaren? Ontdek de ruimte variatie aan natuurhuisjes en beleef een heerlijk weekendje of weekje vakantie. Een natuurhuisje is méér dan alleen een vakantiehuis. Je bent weg van de massa, zit niet op een grootschalig vakantiepark, maar juist midden in de natuur. Je kunt je even terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan en helemaal tot rust komen. Het is een plek waar je samenkomt met vrienden om het leven te vieren en waar je de (klein)kinderen kennis laat maken met de prachtige natuur. Een ideaal startpunt voor een ontdekkingstocht door glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden of adembenemende natuurgebieden. Je kunt er vissen, mountainbiken, wandelen of eindelijk eens tijd maken voor dat boek op een regenachtige dag.

Boek een natuurhuisje