Transaviadichtbij.com is een platform waarop we samen met onze partners inspiratie bieden voor reizen en uitjes dichtbij huis. En met dichtbij huis bedoelen we dan tot een straal van c.a. 750 km afstand vanaf Nederland. Door informatie over verrassende bestemmingen in de natuuraan het water of over dichtbijgelegen wereldsteden delen, hopen wij je te inspireren voor een reis dichtbij. Ook zijn partners aangehaakt die originele activiteiten organiseren of die geïnteresseerden ontzorgen bij het plannen van hun reis of uitje. Denk dan aan het boeken van hotels, het regelen van een lokale gids, het huren van een camper of het kopen van tickets voor de mooiste attracties of bus- en treinreizen.

Waarom Dichtbij

Transavia Dichtbij richt zich op bestemmingen die met alternatief vervoer bereikbaar zijn. Een afstand van 750 km wordt vanwege duurzaamheid gezien als de grens waarbinnen je prima op vakantie kunt gaan zonder te vliegen. Om de druk van het vliegverkeer op het milieu te verminderen, zal er serieus gekeken worden naar alternatieve vervoersmiddelen voor de kortere afstanden. Transavia neemt hiermee haar verantwoordelijkheid en inspireert nu ook voor vakanties dichterbij huis waarvoor niet gevlogen hoeft te worden.   

Duurzaam initiatief

Duurzaamheid is belangrijk voor Transavia om op lange termijn maatschappelijk geaccepteerd te blijven. We brengen mensen samen, maar nemen ook onze verantwoordelijkheid. Onze focus ligt op het verlagen van onze footprint en het actief bijdragen aan de maatschappij.

In de afgelopen maanden is zichtbaar meer bewustwording omtrent luchtkwaliteit en geluid ontstaan. Mensen gaven aan dat ze eindelijk weer rustig konden slapen en volledig blauwe luchten konden zien.​ Deze bewustwording in de maatschappij heeft ook grote impact op Transavia. We proberen onze vliegreizen duurzamer te maken en kijken naar duurzame producten en diensten.

Transavia Dichtbij sluit daar naadloos bij aan. Mobiliteit en duurzaamheid gaan niet vaak samen, maar Transavia Dichtbij brengt ons een stap verder door dichtbij te blijven. Trappel je ook om weer op reis te gaan en nieuwe inspirerende plekken te ontdekken en wil je daarbij op je footprint letten? Laat je dan verrassen door Transavia Dichtbij!

Passend bij de identiteit van Transavia

Dit platform zorgt er voor dat wij in deze tijd – waarin we minder vliegen en minder menselijk contact aan boord hebben met onze passagiers – de verbinding blijven opzoeken, en in de behoeftes van onze klanten blijven voorzien. Zo blijven wij graag ‘dichtbij’ onze klanten, wij verbinden ze met elkaar en met passende activiteiten in de buurt. Wij weten immers wat ‘feel good’ is en hoe je mensen samen brengt. ​

Contact

Bezoekadres Transavia Dichtbij:
Piet Guilonardweg 15, gebouw TransPort
1117 EE Schiphol Airport
Bekijk op Google Maps

Vragen?

info@transaviadichtbij.com