Brit Haarmans is innovatie lead bij Transavia. Ze vertelt over een verrassende activiteit dichtbij huis.

“Vanuit mijn innovatie rol bij Transavia probeer je veel nieuwe dingen uit. Ik haal daarbij altijd veel inspiratie vanuit het reizen. Vanwege de Corona maatregelen (en het feit dat we niet mochten reizen) leek het mij een goed idee om mijn eigen stad, Den Haag, eens wat verder te verkennen en deze nieuwe plekjes of verhalen die ik erbij ontdekte met anderen te delen.

Secret City Trails

Via Secret City Trails heb ik in Den Haag nu een online speurtocht/wandeling uitgezet die je alleen of met een groep kunt volgen. Tijdens de wandeling komen er continue verschillende vraagstukken en puzzels op je pad, waardoor je extra uitgedaagd wordt goed op te letten of rond te kijken. Een mooie manier dus om een stad die je dacht te kennen eens van een andere kant te zien. Of juist in jouw eigen stad de verborgen pareltjes te delen met anderen op een speelse wijze”

Geinspireerd geraakt om zelf een keertje deze route te lopen of er zelf een te maken?

 

Secret City Trail in Den Haag