Online reisvoorbereiding

Reizen gaat nooit alleen over het bereiken van je bestemming of hoe ver weg je gaat. Elke plek die we bezoeken heeft een eigen verhaal en is verbonden met de mensen die er leven en werken. De pandemie heeft het reizen beperkt, maar gelukkig kunnen we altijd nog online  contact maken met bevolkingsgroepen over de hele wereld. En dat helpt je ook bij de reisvoorbereiding.

Praktische tips over je reis

Reizen dichtbij is misschien op dit moment wel een van de beste opties. Er valt nog zoveel te ontdekken en vooral lokale gidsen, kleine bedrijven en hotels willen je nu meer dan ooit kennis laten maken met de leukste plekken. Zij kunnen je achtergrondinformatie geven die je niet online kunt vinden. Praktische tips over de reis, maar ook de leukste shops of lokale tradities.

Reizen is vragen stellen en open zijn! De leukste reiservaring heb je als je werkelijk contact kunt maken en vriendschappen kunt sluiten met de mensen die er wonen.

Online platform voor alle reisvragen

Tripcell biedt een platform waarop je online vragen kunt stellen, en beantwoorden. Ter voorbereiding van je eigen reis. Maar ook om kennis te delen met reizigers die naar jouw lokatie toekomen. Helpen en geholpen worden.

Tripcell