Op zoek naar tips voor activiteiten en uitjes in wereldsteden dichtbij zoals: Amsterdam, Keulen of Brussel? Dan is de gratis app ‘Transavia Tips’ iets voor jou! Je kunt via de app direct tickets boeken voor tours, excursies en musea. Wij zijn benieuwd naar jouw tips, voeg deze toe via een persoonlijk account.

Toeristenboekjes en stedenapps zijn er genoeg, maar van wie krijg je de meest waardevolle reistips?

Tips van vrienden en Transavia
Precies, van vrienden, bekenden en Transavia! Het is leuk om tips te krijgen van mensen die je kent en je weet zeker dat de tips én de tipgevers 100% betrouwbaar zijn. Transavia Tips is dé app met reistips die je kunt vertrouwen. Transavia deelt haar tips voor de leukste plekjes, horeca en activiteiten met jou.

Eigen tips toevoegen
Je kunt ook je eigen tips erin zetten en deze delen met je vrienden. Óf zoeken naar de tips van mensen die je kent: als je wilt kan de app checken of jouw bekenden ook tips hebben toegevoegd! Zo weet je altijd de weg naar de leukste plekken te vinden. En natuurlijk kun je je favorieten opslaan, of een bucketlist aanmaken. Ook als je dichtbij blijft biedt de Transavia Tips App je inspiratie.

Nieuwsgierig geworden? Download dan de app. Veel plezier!

Download Transavia Tips