In de tijd met COVID-19 verandert het reisadvies per land regelmatig. Met de Reisapp van Buitenlandse Zaken kun je overzichtelijk up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen. In de Reisapp vind je belangrijke informatie over een specifiek land en leg je gemakkelijk contact met Buitenlandse Zaken.

Alle reisadviezen van de overheid op een rij

Voorkom vervelende verrassingen als je op reis gaat. Controleer voor vertrek de risico’s en andere belangrijke informatie in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Door het gebruik van kleurcodes wordt duidelijk gemaakt welk risico van toepassing is op welk land. Op de startpagina van de Reisapp van Buitenlandse Zaken wordt dit overzichtelijk weergegeven.

Informatie over een specifiek land

Ben je van plan binnenkort naar een specifiek land te reizen? Je kunt dit land als favoriet markeren en pushmeldingen op de telefoon ontvangen als het reisadvies wordt aangepast. Als je op de hoogte gehouden wilt worden via e-mail en een sms wilt ontvangen bij een crisis in een gekozen land, kun je dit ook gemakkelijk regelen via de Reisapp.

Hulp bij nood

Buiten de actuele COVID-19 informatie bevat de Reisapp ook nog steeds informatie over andere zaken die in het buitenland kunnen voorvallen, zoals een ziekenhuisopname of verloren paspoort. Onder het kopje ‘Hulp bij nood’ vind je al deze informatie op een rij.

Download de Reisapp